Gözlük camını anında parlatıyor! Gözlük camındaki çizik ve buğu sorununa çözüm

Gözlük camını anında parlatıyor!  Gözlük camındaki çizik ve buğu sorununa çözüm
Gözlük camlarının temizliği ve bakımı için işte bilmeniz gerekenler

Gözlük camlarının temizliği ve bakımı, görme kalitemizi etkileyen önemli bir konudur. Özellikle çizikler ve buğu, gözlük kullanıcılarının sıkça karşılaştığı sorunlardır. Ancak artık bu sorunlara pratik bir çözüm bulundu

GÖZLÜK CAMI TEMİZLEMENİN PRATİK 2 YÖNTEMİ

Kullanıma bağlı olarak gözlüklerde hafif çizikler ve puslu bir görüntü oluşabilir. Bu noktada tercih edilebilecek 2 yöntem, pratik bir şekilde gözlük camı temizleme konusunda yardımcı olabilir. Ayrıca hafif olan çizikleri bile adeta yok edebilir. Nitekim söz konusu 2 yöntem aşağıda yer alıyor.

sddefault.jpg

Sirke ve Sıcak Su: Bir bardak sıcak suyun içerisine yarım bardak sirke ilave edilir. Akabinde bir pamuk yardımı ile hazırlanan karışım gözlük camlarına hafifçe uygulanır. Sonra camlar durulanır ve kurulanır. Bu yöntem hem camları temizleyebilir hem de hafif çizikleri yok etme konusunda faydalı olabilir.

Diş Macunu: Gözlük camı temizleme konusunda diş macunu faydalı olabilir. Bu işlem için bir miktar diş macunu gözlük camlarına sürülerek hafifçe ovulur. Akabinde durulanır ve kurulanır. Bu yöntem ile hem gözlük camı temizlenebilir hem de gözlük camındaki hafif çizikler azalabilir.

İlgili Haberler

Kaynak:BBN